Våra hästar


Ponnyhästar

Atlas TT
2003
e: Raider
u: Molly IV
Atlas TT är en duktig travskoleponny och tävlingsponny. På travskolan jobbar han på och på tävlingsbanan glänser han.
Bull
2004
e: Raider
u: Olivia Prinsess
Bull är Atlas och Bills ”kusin”. Han är lite som Emil i Lönneberga, ett stort hjärta men ibland blir det hyss. Bull är med på alla kurser på travskolan och ibland tävlar han.
Info
1996

e: Kanel
u: Aja

Info är en blyg men snäll kille. Han gillar att ha lugn och ro och snälla travskolebarn.
Kahlua Skott
2007
e: Skotte
u: Kvarts-Gull
Kahlua är en bestämd dam, hon ser helst att det är hon som bestämmer. Kahlua har ibland myror i brallan när hon står på gången. Hon älskar att vara ute och jobba på kurser och på tävlingsbanan.
Kryddgårdens Russin
2003
e: Juventus
u: Emira
Här är tjejen som gillar att visa upp sig. Russin har två växlar, den ena är långsam och den andra är pigg. Vilken det blir vet man inte, det beror på vilken sida hon har vaknat på.
Kurant Skott
2008
e: Junisorken
u: Kvarts-Gull
Kurant är en häftig häst som är snäll, springer fort på tävlingsbanan men är lugn på kurserna. Ibland kallas hon för travskolans krokodil…
Lydig
2002
e: Fredrik
u: Silveråkerns Lydia
Lydig älskar mat, han är travskolans hungrigaste ponny. Lydig är den ponny som man får köra sitt första lopp med för han är världens bästa och snällaste.
Ekslätts Star
2012

e. Manicken
u. Carrielina

Star är vår sponsorhäst, så egentligen skulle han hete E.on. Star är en duktig tävlingsponny. Han jobbar på alla kurser på travskolan. Det bästa han vet är bananer.

Phoenix
2015

e. Vikas Rosty
u. Kållmans Pomina
Phoenix kommer ända från Östersund. Han tycker det är kul att både blir riden och körd av alla barn på travskolan. Tävla tycker han är extra kul.
Rolita
2008
e: Kasper I.
u: Rolett
Rolita är en vacker och snäll liten häst, det ända hon inte gillar är när man rider bak och fram. Rolita gillar ordning och reda. Hon är en duktig tävlingsponny som alltid gör sitt bästa.

Varmblod

Eddie Smasher

2007

e: Smasher
u: Annie Crown
Eddie är ”Lill killen” i gänget. Han jobbar på alla kurser, monté och körning och går även tandemkörning. Det han gillar mest är att vara med i Tomtetåget när alla barn på travskolan är med.

Golden Sånna

2008

e: Alf Palema
u: Finess C.D.
Med sina stora runda vackra ögon charmar "Sånny" all, stora som små. "Sånny" jobbar på alla kurser, monté, körning samt tandemkörningar.

Rocking Simoni

2008

e. Jag de Bellouet
u: Kom så Simoni
Simon är vår nyaste stjärna. Han är fantastisk på alla sätt. Simon Jobbar på alla kurser, monté, körning samt tandemkörningar.

Sten Åke
2013

e. Scarlets Aino
u. Gill Star
Sten Åke kallas för Sture. Han är en stor och snäll häst. Sture jobbar på alla kurser, monté, körning samt tandemkörningar.

Xava Gene

2011

e: Quaro
u: Grace Gene
Xava är en stor dam som tycker att det är spännande att arbeta på travskolan. Xava jobbar på alla kurser i monté och körning.


info@orebrotravet.se