Välkommen till travskolan

Travskolan är travsportens utbildningscentra och där finns det något för alla. Nybörjare får möjlighet att prova på travsporten och lära sig grunderna. Redan aktiva inom travsporten kan lära sig mer inom specifika områden.


I travskolan finns det kurser och aktiviteter för barn från tre år och uppåt, givetvis även för vuxna. Vissa av kurserna är av kortare karaktär och andra kurser löper över en termin.

På travskolan tar du ponnylicens, B-tränarlicens, kör och montélicens.

Vi erbjuder företag, skolor, fritids, släkt och vänner roliga, fartfyllda och lärorika uppleverser.

Örebro/Linde Travskola finns på Örebrotravet, Fornaboda Travbana och Kvinnerstagymnasiet.

Travskolan är kvalitetssäkrad av Svensk Travsport, vilket innebär att anläggningen, hästarna, utrustningen och ledarna som finns i verksamheten håller en god standar.

Välkommen till travskolan och travsporten! Läs mer och boka kurs på travskola.se. 

Har du några frågor kontakta Travskolan på 070-555 82 02 samt följ oss på facebook: Örebro/linde Travskola. Anmälan och frågor mail på travskolan@orebrotravet.se alt. 070-555 82 02.

Pengarna tillbaka för dig under 26 år som tar licens

För att få in fler unga aktiva i travsporten erbjuder nu Örebrotravet ”pengarna tillbaka” när en ny licensinnehavare 25 år eller yngre gör sin första aktivitet med stor häst. Det innebär konkret att när en person som är högst 25 år tillhörande Örebros banregion gör sin första start som ryttare/körsven eller tränare får vederbörande kostnaden för licenskursen månaden efter aktiviteten återbetald.

Med aktivitet menas start i toto-, kval-, premie- eller b-lopp. Det gäller alla som varit utan licens i minst tre år, alternativt helt nya licensinnehavare, och gör en aktivitet från och med 1 januari 2018 oavsett när och var man gått kursen. Personer som gör kompletteringslopp och i övrigt uppfyller kriterierna får kostnaden för kompletteringsloppen återbetald.

För mer information kontakta Barbro Lindell 019-20 88 13, barbro.lindell@orebro.travsport.se

Alla nya tränarlicenser får gratis anläggningsavgift första året.


info@orebrotravet.se