Team Örebro

Kärnan i TEAM ÖREBRO på bild! (Emma har slutat), Fredrik, Barbro, (Robin har slutat), (Jocke har slutat), Niclas, (Janne har slutat), Susanne och Kicki samt hunden Saffran. Saknas på bilden gör Björn, Valentina och Travskolans Anna, Kajsa, Elin och Stella.


TEAM ÖREBRO är något som är viktigt för oss och något som ni förhoppningsvis har snappat upp genom vår kommunikation via hemsida och sociala medier.

Vi som är anställda av Örebro Travsällskap jobbar verkligen tillsammans varje dag och alla deltar entusiastiskt när vi försöker komma upp med idéer till förbättringar och vad vi måste utveckla.

Men ”Team Örebro” inkluderar absolut inte bara oss som jobbar på daglig basis på travbanan utan förstås även alla fantastiska eldsjälar bland våra tävlingsfunktionärer och ALLA andra som vill förknippa sig med oss.

Alla Travsällskapets medlemmar, alla aktiva med A och B-tränare och hästskötare och allt däremellan…och gärna alla övriga som vill vara med och skapa något riktigt bra! ”Teamwork” innebär ju att man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål eller för att generellt förbättra något. Tillsammans jobbar vi för att göra Örebrotravet till något ännu bättre för alla som berörs av vår travbana; från förstagångaren på Travskolan, till de tävlande och hästägare.

Välkommen in i Teamet du också!


info@orebrotravet.se