Profilpaket – Reklamskylt

Örebrotravet är en av Örebro läns mest exponerade sportarenor och travsporten är bland de mest exponerade tv-sporterna alla kategorier. Varje år arrangeras det mellan 30-35 tävlingsdagar på Örebrotravet, varav vid ett par tre tillfällen STL/ V75, (travsportens elitserie). V75 direktsänds i TV12 samt TV4 och ATG-Live, utöver det exponeras det också brett i landets dags- och kvällstidningar samt sociala medier. Lägg därtill att tv och webb-publiken kan se våra tävlingar i TV4 som sänder från samtliga av Örebros V64-tävlingar samt TV12 som sänder alla lunchtrav med V4.


År 2020-2021 ökade travets tittarsiffror på TV och Webb med ca 35% än förgående år

Bortsett från att ni når ut till en stor rikstäckande publik med Ditt varumärke, så exponeras ni också för publiken på plats. Våra största travdagar besöks av flera tusen personer, vilket gör att en reklamskylt runt travovalen eller i anslutning på vår innerplan exponeras för en mycket storpublik året runt.

En rad företag har redan upptäckt möjligheterna med att synas hos oss. Vill ni också nå ut till en intressant och bred målgrupp?

kusk, innerplansskylt.JPG

Exempel på exponering:
Arenaskylt på travovalen/sargen
Skyltmått från 10 x 3m till 30 x 5m

Arenaskylt på innerplan
1,25 x 5,40m

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi med!

Björn Andersson
Mobil: 070-380 88 01
E-post: bjorn.andersson@orebro.travsport.se 
info@orebrotravet.se