torsdag, 18 januari 2018

Profilpaket - Reklamskylt

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Profilpaket - Reklamskylt

Örebrotravet är en av Örebro läns mest exponerade sportarenor och travsporten är bland de mest exponerade tv-sporterna alla kategorier. Varje år arrangeras det mellan 30-35 tävlingsdagar på Örebrotravet, varav vid ett par tre tillfällen V75, travsportens Elitserie. V75 direktsänds i nationell tv och utöver det exponeras det också brett i landets dags- och kvällstidningar. Lägg därtill att tv-publiken kan se våra tävlingar i TV4 Sport som sänder från samtliga våra V64-tävlingar samt TV4 som sänder våra lunchtrav med V4.

 

Bortsett från att Du når ut till en stor rikstäckande publik med Ditt varumärke, så exponeras Du också för publiken på plats. Våra största travdagar besöks av flera tusen personer, vilket gör att en reklamskylt runt travovalen eller i anslutning på vår innerplan exponeras för en mycket stor publik året runt.

En rad företag har redan upptäckt möjligheterna med att synas hos oss. Vill Du också nå ut till en intressant och bred målgrupp? Tveka inte att kontakta oss!

 

 

Emma Lindblom
072-529 21 11 | emma.lindblom@orebro.travsport.se


Läs 6623 gånger Senast ändrad måndag, 29 augusti 2016 18:38

Annons - Sponsorer

Våra samarbetspartners

ab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpgab_karl_hedin.jpgabro.jpgbeijer.jpgelon.jpgepos.jpgica-parken.jpgkaka.jpgkorvbrodsbagarn.jpgmalar_energi.jpgmartenssons_bil.jpgmartin_servera.jpgna.jpgnarkefrakt.jpgnarkes.jpgnya_blomstertid.jpgreklamproffsen.jpgscandic.jpgstallpartner.jpgswerock.jpgtelebolaget.jpg