Richards BBQ kommer ha öppet på stallcaféet på stallbacken på tävlingsdagar.


Några rader från vår nya arrendator på stallcaféet...

Richard Hagert heter jag, en lantis uppvuxen med travhästar.
Jobbat som lastbilschaufför i många år, men nu har min hobby med rökning det vill säga Texas style smoked BBQ tagit över! BBQ handlar om långsam tillagning i svag indirekt värme i en rök så kallad smoker tills köttet får en rökig smak och är så mör att det nästan faller sönder. Rökningen gör jag hemma på gården i Gällersta-Ökna.
Jag har en Foodtruck - Richards BBQ sedan några år tillbaka som kör catering på event och privata tillställningar! Och nu så tänkte jag att caféet på stallbacken ska bli min nya arbetsplats ett tag framöver.

På menyn kommer alltså finnas en hel del BBQ, alltid svenskt, lokalt kött. Men det kommer också finnas goda smörgåsar, fikabröd och gott kaffe, godis och glass. Kioskluckan på baksidan kommer också ha öppet med korv och burgare.  

Välkommen!

Mvh Richard

Publicerad den 9 juni 2022. info@orebrotravet.se