Samarbete mellan Örebrotravet och Örebro Hockey!

Örebrotravet och Örebro Hockey inleder ett samarbete med kul projekt. Först ut är "Hockeyhästen"!


Vi är förstås jätteglada att vårt fantastiska hockeylag vill vara med i "Team Örebro"!

Som ni säkert känner till så har det ju alltid funnits en stark kopping mellan travet och hockeyn i Sverige och nu ser vi till i Örebro att formalisera den vidare.

Örebro Hockey har bestämt sig för att Hockeyhästen ska tränas av vårt framgångsrika "popstall" bestående av Magnus Jernemyr och Linda Sedström!

Som nämnt tidigare kommer profiler från Örebro Hockey att vara på plats under tävlingarna den 9/9. Hoppas många kommer för att träffa dem samt för att anmäla sitt intresse för Hockeyhästen!

Nedan kan ni se det budskap som kommer att gå ut och delar av det marknadsföringsmaterial som kommer att användas.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upptäck varför så många hockeystjärnor som ”Foppa”, ”Sudden”, Henrik Zetterberg, ”Sedinarna” och många andra älskar trav! Var med på en travhäst tillsammans med dina hockeyhjältar och likasinnade fans!

Stefan Warg, Gustav Backström, Kristoffer ”Hästen” Ericsson och VD Mikael Johansson är några av de travintresserade i Örebro Hockey som personligen kommer att vara involverade i detta häftiga projekt.

Oavsett om du är trav- eller hockeyfantast, eller både och, så vill vi erbjuda spänning, gemenskap och delaktighet i en fartfylld mix av både travsport och ishockey. Helt enkelt det bästa från båda världar!

Örebro Hockeys och Örebrotravets framtida stjärna:

  •  Det kommer finnas 1000 andelar att köpa och de kostar 900kr i en engångsinsats. Man kan givetvis köpa fler än en andel!
  • Hästen kommer att scoutas och tränas av det framgångsrika travtränarparet Magnus Jernemyr och Linda Sedström som tränar sina hästar i Askersund och på Örebrotravet
  • Magnus Jernemyr är handbollsstjärnan som numera är framgångsrik travtränare tillsammans med Linda Sedström - som alltid ligger i toppen bland Örebros kuskar!
  • Regelbundna uppdateringar från tränare och problemfri administration
  • Roliga sammankomster med alla delägare när er häst tränar i Örebro och senare tävlar runt om i landet
  • Kontakta oss för mer detaljer eller för att anmäla ert intresse till Örebrotravet via mail info@orebrotravet.se eller ring 019-20 88 00

Vi stärker lagkänslan för hela Örebro!

 

Publicerad torsdag 9 september 2021. info@orebrotravet.se