TACK!

Ett stort TACK till er alla som gjorde vår STL/V75-dag till en sån minnesvärd upplevelse!


Det har redan skrivits en hel del om vår STL-dag den 23/10 så jag tänkte först lämna det där, men så här efter några dagars reflektion så vill jag ändå kortfattat nämna några saker.

Redan söndagsmorgon kunde den travintresserade bl.a. hitta en fantastiskt trevlig artikel ända från Norge (trav365.no) och dessutom skrevs det mycket positivt på sociala medier. 

Vi ska inte älta det för mycket för er som redan har följt det som skrivits eller sagts, men jag vill åtminstone dela med mig av några härliga bilder samt som sagt...säga TACK!

Vi hade nästan 2000 personer i publiken under lördagen och det var länge sen man såg köer till toaletterna, en sån högljudd stämning på läktaren och så många som representerade olika segment av den demografiska pyramiden. 

Visst var det sånt som strulade och som vissa kunde bli besvikna på, tex när det tog lite väl lång tid att bli serverad mat då vi hade det tufft efter våra betalkortterminaler bestämde sig för att strejka precis när vi hade flest personer på plats på över två år. Men överlag var det glada miner från såväl publik som aktiva.

Vi hade fyra personer från ATG som hjälpte till som ytterligare spelvärdar och detta meddelande fick jag från deras chef idag - vilket var riktigt kul att dela med sig till vårt hårt kämpande team.

"Jag fick en mycket positiv rapport från vårt event-team som var på plats i lördags. De låter hälsa att det var det klart bästa eventet de varit en del av i år. Ett gott betyg! 😊

De var väldigt imponerade av hur ni hade förberett och hur ni genomförde eventet. Enligt dem var besökarna mycket nöjda med banans leverans. Riktigt kul!"

Nedan ser ni några bilder från i lördags. Hoppas ni tycker de är kul att se och att ni som var hos oss snart kommer igen och ni som missade vår härliga dag snart hittar till oss. 

Höjdpunkten för mig i lördags var när en av våra mest trogna besökare, 9-årige Rasmus, hjälpte oss att fira Björn Goop i vinnarcirkeln efter Björn hade vunnit med Svecak Palema. Rasmus håller Björn Goop som sin största idol. Rasmus är en av mina. En större traventusiast är svårt att hitta.

Bra tryck på läkaren i lördags!

Läktaren okt 23.jpg

Nöjda Stefan P Pettersson och Martina Lundin efter Hipster Am vinner den sista V75-avdelningen.

SPP glädje.jpg

Stefan Persson får ett extra hederspris av Örebrotravet och Johan. Stefan får en ketchupflaska efter han vunnit två V75-lopp i rad efter en segertorka på rikstoton med 70 raka uppsittningar utan vinst. 

Ketchupeffekten.jpg

Vi har jobbat med att snygga till vår totohall. Hoppas ni tycker om det!

totovägg.jpg

Fantastiske Rasmus och suveräne stjärnan Björn!

Goop o Rasmus cirkeln.jpg

 

 

Publicerad tisdag 26 oktober 2021. info@orebrotravet.se