STL/V75 på ”Sveriges närmaste bana!”

Vilken fest det blir den 23e oktober! Just nu nästan 1500 personer förbokade, men gott om plats för fler - ni kommer väl?!?


Ja, nu är det "Travfest" med fri entré (även för drive-in och parkering), gratis program, gratis publiktävling, Johan Lindberg som konferencier, god mat från kock-Stefan, många trevliga spelvärdar som hjälper till med spelet/tekniken, gratis ponnyridning, gratis travsimulator och en massa annat!

Jag höll ju på att glömma att vi även har gratisbussar så att alla i sällskapet kan njuta av, inte bara god mat, utan även god dryck. Se nedan för bussinformation.

Redan innan anmälningarna var klara så var restaurangerna Travkrogen och Mållinjen fullbokade vilket förstås är riktigt kul! (givetvis hade vi sparat några bord för startande hästägare…). Men om nu inte vädrets makter är med oss så finns det ju även fria platser inomhus på sportbaren Najo (där det serveras Filépeppargryta m. ris, Travets räksmörgås mm), i totohallen och bänkarna uppe på läktaren. Dessutom finns det sköna soffgrupper och grupperingar med fåtöljer man kan boka samt ”Gaxehyllan”.

Vilka lopp vi får se! Sällan har det väl anmälts så mycket till en STL-dag och det var tufft att komma med i loppen. Ett par exempel. I STL Klass I var det 34 anmälda och det krävdes hela 1570 startpoäng för att komma med. I Bronsdivisionen var det 27 intresserade och den sista som kom med hade hela 1728 poäng bredvid sitt namn. Det är inte bara många hästar i loppen utan de är också riktigt vassa - snacka om ”Travet Elitserie”!

Klickar man på ”Örebrohästar till start” på vår hemsida ser man att det är hela tretton hemmahästar som är med nu på lördag och fyra av dem är med på V75-spelet Nu hade bara Tonique tur med spårlottningen av vår kvartett, men vi hoppas att Chapuy, Bo C och Västerbo ImtheMan istället har tur med löpningsförloppen.

Förutom att publiken får uppleva bra mat, kul aktiviteter och bra sport så bjuder vi även de 50 hungrigaste tvåbenta aktiva på smörgåstårta i körsvensrummet med hjälp av vår partner Smörgåsbutiken. Hoppas det smakar!

M Bilar Group ser också till att vinnande tränare, hästskötare och ägare får åka ståndsmässigt från stallbacken till vinnarcirkeln där blommor, segertäcken, hederspriser och en frågvis Johan Lindberg väntar.

Ett stort TACK till alla tränare/hästägare som har anmält häst till vår stora dag, till den absoluta eliten kuskar på plats, alla travintresserade i publiken, våra oumbärliga samarbetspartners samt alla anställda och funktionärer som gör sitt yttersta för att det ska bli en riktig ”Travfest” som vi kommer att minnas!

Ha det bra,

Team Örebro

GRATISBUSSAR
FRÅN ASKERSUND VIA HALLSBERG & KUMLA
13.30 Askersunds busstorg
14.00 Hallsberg Resecenter (busshållsplats E-fickan)
14.15 Kumla busstation
Åter 15 minuter efter sista loppets målgång.

FRÅN ÖREBRO VIA SÖDRA STATION!
13.30 Resecentrum, Hållplats A
13.35 Södra station (hållplats ute vid vägen)
Åter 19.00, samt 19.40 (ca 15 minuter efter sista loppet.)

FRÅN DEGERFORS via KARLSKOGA
12.45 Medborgarplatsen (Degerfors)
13.00 Bussterminalen
13.15 ATG, ICA Nära Kronhallen, Sandviksvägen 14
Åter 15 minuter efter sista loppet.

FRÅN LINDESBERG VIA NORAKORSET
13.30 Lindesberg busstation
13.50 Hållplats ”Sandbacken”
Nära Nora avfarten RV 50
Åter 15 minuter efter sista loppet

 

 

 

Publicerad fredag 22 oktober 2021. info@orebrotravet.se