Skarpt läge för Hockeyhästen!

För alla trav-/hockey-/sport-/tävlings-/
spänningsentusiaster!

Nu har vi gått från "intresseanmälan" till "avtal" och "inbetalning" för Hockeyhästen. Läs mer nedan! Bild: Fosbury Zet tränar på sin nya hemmaplan


Som många av er redan vet så har Örebrotravet ett spännande projekt på gång med Örebro Hockey. Det finns fortfarande andelar kvar, men det är "först till kvarn" som gäller!

Upptäck varför så många hockeystjärnor som ”Foppa”, ”Sudden”, Henrik Zetterberg, ”Sedinarna” och många andra älskar trav! Var med på en travhäst tillsammans med dina hockeyhjältar och likasinnade fans!

Gustav Backström och Kristoffer ”Hästen” Ericsson är ett par av era hjältar som personligen är involverade i detta häftiga projekt.

Oavsett om du är trav- eller hockeyfantast, eller både och, så vill vi erbjuda spänning, gemenskap och delaktighet i en fartfylld mix av både travsport och ishockey. Helt enkelt det bästa från båda världar!

TEAM HOCKEYHÄSTENS framtida stjärna:

  • Det kommer finnas 600 andelar att köpa och de kostar 900kr i en engångsinsats. Man kan givetvis köpa fler än en andel!
  • Hästen har scoutats och kommer tränas av det framgångsrika travtränarparet Magnus Jernemyr och Linda Sedström som tränar sina hästar i Askersund och på Örebrotravet
  • Magnus Jernemyr är handbollsstjärnan som numera är framgångsrik travtränare tillsammans med Linda Sedström - som alltid ligger i toppen bland Örebros kuskar!
  • Regelbundna uppdateringar från tränare och problemfri administration
  • Roliga sammankomster med alla delägare när er häst tränar i Örebro och senare tävlar runt om i landet
  • Fosbury Zet heter Hockeyhästen och så här ser han ut!

imagedsfxi.png

Bra att veta om Fosbury Zet:

  • Han är 3 år och har precis påbörjat sin karriär
  • Hans pappa heter Hard Livin och han var en duktig tävlingshäst som sprang in nästan 5,5milj.kr. Hard Livin är ny som avelshingst, men har fått en lysande start på sin nya karriär då han lämnade såväl den mest framgångsrike hingsten som stoet i årgången född 2016! Årets Elitloppsvinnare Don Fanucci Zet (9,3 milj.kr) och Diana Zet (9,6milj.kr) är två av Sveriges bästa hästar och ännu unga
  • Han är helbror till Erin Zet (4år) som i år har sprungit in över en halvmiljon och har vunnit på V75. Erin och Fosburys mamma heter Ruby och tjänade själv över 1 milj.kr under sin karriär

Vår Hockeyhäst kommer troligtvis att tävla redan i år så det dröjer med andra ord inte länge innan vi alla kan följa honom på banan!

Vill ni också vara med i "Team Hockeyhästen" så KLICKA HÄR för det avtal som ska signeras och följ instruktionerna. Välkomna in i Teamet!

Vi stärker lagkänslan för hela Örebro!

 

 

imagep9cr9.png

Publicerad onsdag 10 november 2021. info@orebrotravet.se