Nu har ni chansen att hjälpa Örebrotravet!

Hej alla traventusiaster och vänner till Örebrotravet,


Nu har ni alla chansen att göra något för er favoritbana! Som ni vet är vi en ideell förening och en förening som verkligen måste göra det bästa av knappa resurser.

Vi anordnade en allmän "städdag" eller "Operation puts-o-studs" i september förra året och tillsammans med anställda var vi runt 30 personer. Det var en riktigt lyckad dag som gjorde synbar skillnad och vi som var med hade kul tilsammans.

Det kördes röjsåg, rensades ogräs, plockades skräp, skrapades och målades staket och byggnader och annat som hjälper till att förbättra det så viktiga "första intrycket". 

Det finns MASSOR mer att göra, men jag tänkte att vi nu tillsammans skulle attackera vårt långa (före detta...) vita trästaket på Stallbacken (samt plocka ogräs som säkert kommer i mångfald snart....). 

Tanken är att samla ihop namn på eldsjälar som verkligen vill vara med och göra skillnad på riktigt! Om inget försämras när gäller Coronarestriktioner, så siktar vi på söndagen den 13/6. Det går breddlopp på Solvalla den dagen, men vi hoppas förstås att många medlemmar, styrelseledamoter, travskoleelever, anställda och även aktiva vill vara med och göra skillnad!

Vi kommer att tillhandahålla skrapor, penslar och färg, men se till att komma med oömma kläder. För er som även har verktyg för ogräsplocking och/eller röjsåg så får ni gärna ta med det.

Som senast kommer vi bjuda på enklare förtäring och troligtvis även en hel del skratt.

Jag vet att det ligger långt fram i tiden, men det gör ju att många kan boka upp den dagen redan nu ;)

Jag kommer att skicka ut påminnelser när vi närmar oss datumet, men ni kan redan nu skicka e-post till mig och berätta att ni kommer ( robin.thorn@orebro.travsport.se). 

Givetvis kommer vi att se till att alla rådande coronarestriktioner kommer att efterföljas och dagen anordnas bara om det är möjligt.

Nu ser vi till att Team Örebro visar omvärlden att vi verkligen bryr oss om Örebrotravet och ser till att vi kan visa upp anläggningen från sin allra bästa sida! Visst kommer vi väl slå septembers uppslutning med 30 personer..?

Ha det bra och sköt om er,

Robin
robin.thorn@orebro.travsport.se

Publicerad onsdag 5 maj 2021. info@orebrotravet.se