Grattis Carl Philip!!

Carl Philip Lindblom vinner grundserien i Översta Gårds körsvensserie! Han vinner före ett mycket skickligt och rutinerat gäng kuskar.


Grundserien som har pågått i ett och ett halvt år vanns av Carl Philip före en annan Örebroprofil, Sofia Adolfsson, och Marcus Lilius (som ju var nomierad till Årets Komet på stora travgalan).

Carl Philip och övriga i topp 12 kommer nu att göra upp i två finalheat torsdagen den 3e juni och det ska bli spännande att se vem som hamnar på topp efter de två loppen (där ju kuskarna lottas). Översta Gård kommer hedra vinnaren av grundserien samt 1an, 2an och 3an i finalomgången.

Carl Philip har redan i år kört in lite drygt 265tkr och ligger bra till för att slå förra årets siffror på en dryg halv miljon. Vi har ju tidigare berättat att Carl Philip vann karriärens kanske hittills största seger när han och Tonique spurtade hem Stonas Stayerpokal på Fornaboda så sent som i söndags, så det är en kusk i form vi får se på torsdag!

Carl Philip har ju fantastiska "travgener" då hans pappa är ingen mindre än Örebrolegendaren Carl Erik Lindblom som har tagit mer än 3400 segrar i sulkyn.

Stort GRATTIS Carl Philip och lycka till i finalerna!

//Team Örebro

Publicerad onsdag 26 maj 2021. info@orebrotravet.se