Äntligen trav på plats! Boka bord hos oss!

Torsdagen den 3/6 har vi tävlingar nästa gång på Örebrotravet och då kan vi lyckligtvis välkomna folk till vår restaurang igen. Ta tillfället i akt att uppleva trav på plats hos oss!


Vi har fina tävlingar med bland annat en E3 bonus, samt finalerna i Översta Gårds körsvensserie!

Vår kock Stefan har satt ihop en ”pub-meny” som ser både smaskig och prisvärd ut.

Välj mellan:

  • Hamburgertallrik                                    129kr 
  • Halloumitallrik                                        129kr
  • Pyttipanna med ägg och rödbetor        99kr

Klicka på länken nedan (KÖP BILJETT på hemsidan) och gör era val! Vi kommer att ta bokningarna via Tickster.

https://www.tickster.com/sv/events/search?q=%C3%B6rebrotrav

Första start går 18.30, kvalloppet redan 18.00 – vi ses!

//Team Örebro

Nedan är texten från ledaren i programmet.

I skrivande stund så vet vi att vi i alla fall får välkomna restauranggäster till travbanan då vi och andra restauranger nu får ha öppet till 22.30.

Så VÄLKOMNA att komma och uppleva trav där det är som allra bäst - på plats!

Idag har vi finaldagen av Översta Gårds körsvensserie dit tolv duktiga kuskar har kvalificerat sig. Vi passar på att gratulera hemmasonen Carl Philip Lindblom som vinner grundserien före en annan Örebroprofil, Sofia Adolfsson, och Marcus Lilius (som ju var nominerad till Årets Komet på stora travgalan). Carl Philip och övriga kvalificerade kommer nu att göra upp i två finalheat idag och det ska bli spännande att se vem som hamnar på topp efter de två loppen (där ju kuskarna lottas).

Översta Gård kommer hedra vinnaren av grundserien samt 1an, 2an och 3an i finalomgången.

Carl Philip har ju fantastiska ”travgener” då hans pappa är ingen mindre än Örebrolegendaren Carl-Erik Lindblom som har tagit mer än 3400 segrar i sulkyn.

Våra lopp är som vanligt välfyllda vilket alltid är skoj att se. Det var speciellt glädjande att se det stora antalet anmälda till just de två finalheaten trots att kuskarna lottas. Förutom Översta Gårds serie och en E3 bonus med lovande hästar så sticker montéloppet med Juniorchans ut. Stort tack till alla tränare och hästägare som anmält sina hästar till loppet och ger framtidens stjärnor chansen att få tävla med fina hästar!

Hoppas ni nu är många som tar chansen och ser trav på plats genom att boka bord via vår hemsida. Gå till orebrotravet.se och klicka på ”KÖP BILJETT”. Vi ses!

Vi vill passa på att tacka Cathrine och Dan på Översta Gård för det fina samarbetet!

Publicerad måndag 31 maj 2021. info@orebrotravet.se