Hur bäst följa information och nyheter från Örebrotravet?

Vi delar med oss av information och nyheter på fem plattformar:

- Vår hemsida (förstås!)
- Facebook
- Instagram
- Twitter
- YouTube


MEN...man behöver inte starta egna konton på alla dessa sociala medier för att följa vad som händer på Örebrotravet utan alla dessa kan nås via vår hemsida både via dator, surfplatta eller telefon.

Om ni besöker vår hemsida via datorn, så kan ni högst upp till vänster se ikoner för facebook, Instagram, twitter och YouTube. Om ni använder telefon eller surplatta så finner ni de små ikonerna i det blåa fältet längst ner på alla sidor (se bilden ovan). Klickar ni på dessa ikoner (en i taget förstås) så hamnar ni på de andra plattformarna.

På hemsidan hittar ni förstås den mesta av den information som en aktiv, besökare, hästägare eller kanske en framtida samarbetspartner kan behöva, men om ni vill följa mer frekventa (men korta) nyhetsuppdateringar så är det twitter som uppdateras snabbast. 

Ni behöver som sagt inget eget twitterkonto för att följa Örebrotravet utan ni kan följa instruktionerna ovan och klicka på ikonen som ser ut som en liten fågel. Ni kan också klicka på den "banner" som är på bild nedan (med en smajlande Åke Lindblom). Klickar ni på denna "banner" (som det heter på svengelska...) så hamnar ni automatiskt på Örebrotravets twitterkonto som jag, Robin, försöker uppdatera efter bästa förmåga.

När jag missar händelser/saker som ni tror skulle vara intressanta för alla traventusiaster i Örebro och resten av Trav-Sverige, så kontakta mig gärna!

Ni kommer se att när ni klickar på ikonerna eller "bannern" så dyker det upp erbjudanden om att skapa konto eller logga in, men de kan ni klicka bort då det går att läsa det som publicerats ändå.

YouTube är den plattform som skiljer sig mest från de andra och här hittar ni rörliga bilder, tex alla lopp som körts på Örebrotravet samt några relevanta intervjuer.

Jag hoppas detta hjälpte något för att förstå den digitala djungeln där ute när det gäller Örebrotravet och jag hoppas ni kommer att få glädje av vår information och uppdateringar oavsett vilken plattform ni personligen föredrar.

Som alltid, hör av er om ni har frågor!

hemsidan banner.JPG

Publicerad torsdag 17 juni 2021. info@orebrotravet.se