Hej alla Traventusiaster!

Hoppas ni mår bra i den svenska sommaren och ni alla planerar för att se trav på plats framöver!

Imorgon lanserar vi vår nya hemsida! (Om teknologin inte strular…😉)

Vi hoppas att ni kommer tycka om den både när det gäller design och användbarhet.


Ni kommer då också märka att vi har uppdaterat Örebrotravets logga. Det har inte varit grammatiskt korrekt att särskriva Örebrotravet (ÖREBRO TRAVET) och det vill vi ändra på. Dessutom vill vi att vår logga ska kännas uppdaterad och representera den ”nystart” som vi alla jobbar för.

Vi har försökt att behålla mycket av den nuvarande loggan så folk ska känna igen sig. Som ni kan se nedan så behålls vår nuvarande färg, vårt typsnitt och ”swoshen”. Detta gör att vi inte behöver byta ut allt som redan finns med den gamla loggan. Vi kommer mao inte dra på oss några kostnader för att byta det vi redan har (som flaggor och jackor), men när vi tex beställer nya pikétröjor och när det tar slut på de gamla kuverten så ändrar vi till den nya loggan.

Vi tar också tillfället i akt att börja pusha budskapet ”Sveriges närmaste bana!”.

Vi tror det är ett budskap som kommer att gynna oss och vår positionering då det med säkerhet kommer vara än mer fokus på miljö och hållbarhet i framtiden. Vi ska tillsammans se till att Örebro blir en mycket central plats i Trav-Sverige och en travanläggning som attraherar nya aktiva, hästägare och besökande!

Den nuvarande loggans design gör det också svårt att pusha en ”slogan” eller ”tagline” i själva loggan vilket vi ibland vill kunna göra (som i exemplen nedan).

Vi hoppas ni kommer tycka om den nya hemsidan och de nya ”loggor” vi kommer att använda.

Vi vill poängtera att den nya hemsidan kommer att uppdateras och förbättras framöver och som vanligt är vi öppna för kreativa idéer och förslag!

Ha det bra!

//Team Örebro

ÖT loggor Team

Publicerad tisdag 15 juni 2021. info@orebrotravet.se