Ärade traventusiaster!


Vi hoppas ni vill komma till oss den 15e juli när vi har fantastiska lopp. Vad sägs om Juliloppet för 3-åringar med hela 125tkr i 1a pris eller Göran Abrahamssons lopp för 4-åringar som tjänat max 400tkr och mycket, mycket mer!

 

Det finns olika sätt ni kan uppleva travet hos oss, men gemensamt för alternativen är att de måste bokas via Tickster. Ni hittar dit via vår hemsida eller direkt på Tickster.com.

 

Varför inte sitta på Travkrogen och njuta av en smaskig 3-rätters meny innehållandes husets räktoast, fläskfilé eller laxfilé och chokladfondant till det trevliga priset 349kr. Entré och program ingår!

 

eller…

 

Köp en entrébiljett för 50kr för att vistas utomhus på publikplats. Det finns olika sittplatser tillgängliga och dessutom kommer Najos nya fina utealtan vara öppen med en ”kiosk” som kommer sälja enklare mat och god dryck (däribland öl). Det kommer finnas individuella ”stjärtlappar” för en mer bekväm sittande upplevelse.

 

Innehavare av ”frikort” behöver också köpa en biljett men får då en ”matbiljett” vilken kan bytas ut mot en korv med bröd + kaffe (eller en Festis).

 

Program ingår för alla!

 

Nu hoppas vi att vi får se många av er på plats denna fina tävlingsdag! Skynda er att boka innan blir slutsålt!

Publicerad fredag 9 juli 2021. info@orebrotravet.se