Team Örebro gratulerar för utmärkelserna ”Månadens Häst” som gick till hästar hos Jernemyr/L. Sedström.

2X Final Dream och 2X Flexible Launcher.

Det är Flexible Launcher som syns på bilden bredvid Magnus (och det är ståtliga Harvard Student som försöker gömma sig bakom täcket).


Grattis till alla inblandade i dessa fina hästar! Fina täcken från Folksam samt inramade tavlor är priserna till vinnarna!

Harvard Student, som mäter 1.68m över marken, startar som hårt betrodd på V75 imorgon på Eskils. Ni kan se hur stor hon är när hon står bredvid Magnus som ju mäter 2m i strumplästen...

Detta stora fina 5-åriga sto har nu vuxit ikapp sin stora kropp och såg fantastisk ut när hon segrade direkt i debuten för sin nya tränare.

Hon har papprena i ordning detta sto med Muscle Hill som pappa och Prowess Kronos (segrade i 8 av 12 starter) som mamma. Magnus tror på god chans för Harvard och Linda i Diamantstoetförsöket, från bricka 3 i volten. Magnus är dessutom deluppfödare till Harvard - vilken känsla!

Harvard och Jernemyr

 Som travtränare måste man även tycka om att köra traktor flera timmar om dagen (om man inte är stationerad vid Örebrotravet dvs 😉). Magnus, som tidigare bara hade kommit i kontakt med EPA-traktorer innan sin travtränarkarriär, håller nu på att bli en riktig expert både på traktorer och hur man anlägger en bana...och visst ser den inbjudande ut i den sena vintersolen!

 Jernemyr Markebäck Rakbana

Tack Magnus och Linda för besöket. Vi är mäkta imponerade av vad vi fick se och de diskussioner vi hade. Ingen press...men se nu till att Örebrotravet fixar första STL-segern redan i januari istället för i november som förra året! 💪🏻

(Örebrotravet har det rejält förspänt imorgon på V7 då bla Kung Åke,  Magnus Jernemyr, Linda Sedström, Hans Karlsson, Sofia Adolfsson, Anna Frössevi Ericsson och Petter Karlsson är med och representerar Team Örebro)

Publicerad fredag 29 januari 2021. info@orebrotravet.se