Verksamhetsplan 2021

Hej alla traventusiaster!


Ojojoj…vilken häftig hemmadag vi hade igår på Örebrotravet! Fantastiska framgångar och vi är också ruggigt imponerade av alla våra fantastiska B-tränare som ju har startat året glödhett!!

Förutom dessa hurrarop tänkte jag idag dela med mig av något annat, något jag tidigare i år skickade in till ST.

De senaste två åren har ST och landets travbanor skapat ganska detaljerade Verksamhetsplaner som de delar inbördes. Det här var förstås första gången jag själv var involverade i denna process och jag valde att fokusera på vad jag ville dela med mig snarare än att titta på hur alla andra gjorde det förra året.

I den bifogade texten kan ni finna de delar som vi på Örebrotravet bidrog med när det kom till planer för 2021. Det som adderas från centralt håll samt en del administrativa detaljer har exkluderats, annars är det exakt det som skickades in till ST’s chef Maria Croon.

Ni som följer våra uppdateringar kommer känna igen mycket av det ni läser (och jag erkänner att jag har kopierat text från som jag tidigare har skrivit till er…), men jag hoppas ni tycker det är intressant att se vad vi skickade in till ST förra månaden.

Som alltid…hör av er med frågor och funderingar!

Ha det bra!
//Robin