VsterboImtheman

Juhani Partanen köpte Västerbo ImtheMan på internetauktion nyligen. I helgen debuterade han med att vinna både fredag och lördag.

 I Sverige är det inte tillåtet att starta två dagar i rad men i Mariehamn gäller finska regler och därmed kunde Västerbo ImtheMan starta och vinna både fredag och lördag. Juhani Körde själv på fredagen och sände honom till ledning på första långsidan. Han fick en del press på vägen men svarade ärligt till enkel seger på 19,2/2140 meter. 

På lördagen körde Danne Jansson som lämnade andra utvändigt i slutsvängen och vann lätt på 19,3/2140 meter. Båda segrarna var värda nästan exakt 10 000:-.

På fredagen startade även Raj's Messiah som kördes av Danne Jansson. Raj's Messiah fick en tung resa utvändigt ledaren men tog över i slutsvängen och höll starkt till en tredjeplats. I pengar blev det knappt 3 000:-. Tony Pehrsson tränar.

På lördagen blev det en tredjeplats även för Digital Box som fick lucka från rygg på ledaren i sista sväng och gick bra över upploppet. Tiden blev 15,6a/1640 meter och tredjeplatsen gav ca 5 000:-. Maria Ottosson tränar, Magnus S Karlsson körde.


Bilden: Västerbo ImtheMan